OM STRANDGÅRDEN

Om Strandgården:

På Hestepension Strandgården har vi plads til 84 opstaldede heste, i boks og løsdrift. Derudover huser og passer vi også Københavns Politis 20 heste. 

Strandgården har en unik beliggenhed lige ved siden af Naturpark Amager, der giver gode muligheder for en smuk ridetur i naturskønne omgivelser. Samtidigt er vi placeret kun 10 km. fra Københavns Rådhusplads.
 
Ejendommens 24,5 hektar er udlagt med græs, læhegn, vandhuller og skov. Herudover er der 6,5 hektar lejet jord. 

Vi har 68 bokse, hvoraf 32 er bokse med paddock - en traditionel boks med tilhørende have/løbegård, som hesten frit kan benytte, når den ikke befinder sig på folden. 
Hestene får betydeligt mere plads (24 m²), hvilket øger velfærden og hestens trivsel markant.
Du kan evt. læse artiklen fra Ridehesten.dk, om vores paddock-bokse:
 
Udover boks hestene, har vi yderligere 16 heste i vores løsdrift.
 

Faciliteter: 

2stk 20X60 ridehaller med fiberbund, vandingsanlæg og lys. 

En udendørs ridebane, 20x60, med fiberbund, vandingsanlæg og lys.
 
2 stk. udendørs ridebaner 20x40 alle med træhegn.
 
Travbane 800m.    

 

Vores værdier:  

På Strandgården er det vigtigt for os at bevare vores omkringliggende natur, og at vores jord fremtræder som en del af naturen.
Familien har i årenes løb beplantet store dele af ejendommen og etableret søer, så det vilde dyreliv kan opleves lige uden for vinduet.
Vores gæster har direkte adgang af vores private stisystem til naturparken. 
Vi bestræber os på at holde alle vores folde grønne, hele året rundt. De grønne folde med græssende heste bidrager til en positiv biodiversitet og øger hestenes trivsel. Alle vores folde er indhegnet med el og vi har automatisk vandingssystem på alle foldene. 
 
Vi bestræber os på at være en del at den miljø-venlige og bæredygtige udvikling, som vi altid indarbejder i vores planlægningsprocesser.
Vi har b.la LED-belysning overalt på gården.